banner128

"DSP bizi sırtımızdan hançerledi

Geçmiş dönem Milletvekili hali hazırda CHP PM üyesi olan Eren Erdem, Silivri İlçe Başkanlığı programında örgüt mensuplarıyla buluştu. Erdem'in kongre arifesinde mevcut ilçe yönetimi ve seçimi kaybeden ekibi “Kaybetmediler, kaybettirildiler”, “DSP bizi sırtımızdan hançerledi”, “Gençleri seçin” gibi yönlendirmelerine üyelerden itirazlar yükseldi.

PM Üyesi Eren Erdem, tutukluluk günlerinin ardından Silivri örgütü ile teşekkür buluşmasında bir araya gelirken, yapılan toplantıda CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ise Kanal İstanbul'a itiraz için partililer ve vatandaşlara çağrıda bulundu.

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

490 gün Silivri Cezaevinde tutuklu kaldıktan kısa bir söre önce özgürlüğüne kavuşan CHP önceki dönem Milletvekili, PM Üyesi Eren Erdem 25 Aralık Çarşamba akşamı CHP İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

İL BAŞKANLIĞINA HAZIRLIK MI?

Erdem'in ziyareti partililere teşekkür olarak lanse edilirken bir yandan da tüm ilçeleri dolaşarak İl Başkan adaylığı konusunda destek arayışlarında bulunacağı ifade edildi.

DSP GERİLİMİ

Silivri örgütüyle buluşmasında Erdem'in son seçimde DSP Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci ve ona oy verenlere yönelik “CHP'yi sırtından hançerlediler”, “Silivri yönetimi ve başkan adayı çok başarılıydı onlar seçimi kaybetmedi, kaybettirildiler” şeklinde ve “Gençleri seçin” tarzında beyanları 5 Ocak'ta gerçekleştirilecek ilçe kongresini etkilemeye yönelik olarak da değerlendirilirken bazı partiler söz alarak itirazlarını dile getirdi

GÖÇENGİL, KANAL İSTANBUL İTİRAZI İÇİN DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Toplantıda CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ise Kanal İstanbul itirazlarına dikkat çekti. Tüm partililer ve vatandaşlara çağrıda bulunan İlçe Başkanı, itiraz dilekçeleri konusunda bilgi verdi, kendilerine başvuran herkese destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Kanal İstanbul projesi için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu, 24 Aralık'ta askıya çıkarıldı. Kanal İstanbul'un ÇED raporu, 10 gün boyunca halkın görüş ve önerileri için askıda kalacak. Göçengil, CHP İstanbul yönetiminin, askı süresi zarfında itiraz dilekçelerinin verilmesi için kampanya başlattığını ifade etti. (hürhaber)

Anahtar Kelimeler:
Eren Erdem
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.