banner460
banner128

AK Parti Silivri'de sıkı mülakat

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, 2024 yerel seçimleri için meclis üyesi adaylarının belirlenmesi amacıyla başlattığı mülakat sürecini tamamladı.  Mülakatları ;  İl Başkan Yardımcısı  Recep Aslıyüksek başkanlığında, İl Koordinatörü  Mahmut Yusuf ve İlçe Başkanı Ekrem Pamuk'tan oluşan heyet gerçekleştirdi.  Mülakatta; AK Parti'nin prensipleri ve değerler; adayların nitelikleri, vizyonları ve partiye olan bağlılıkları detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Silivri İlçe başkanlığından yapılan açıklamada, “AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak, Silivri ve İstanbul için en uygun adayları belirlemek ve halkımızın güvenine layık olacak isimleri seçmek için yoğun bir çaba sarf etmekteyiz. Bu süreçteki tüm adaylarımıza başarılar diler, Silivri ve İstanbul için hayırlı olmasını temenni ederiz.”denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.