09:54 YEREL

Silivri Belediyesi ve İETT Silivri’nin ulaşım sorunlarını masaya yatırdı. Başkan Balcıoğlu ve İETT yetkilileri yaşanan sıkıntıların giderileceği vaadinde bulundu.

15 saat önce TÜRKİYE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle yapılan 25. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin çelenk takdimi Taksim Meydanı’nda gerçekleşti.

15 saat önce TÜRKİYE

25.Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Türk-Macar Dostluk Antlaşması’nın 100.yılı kapsamında düzenlenen ‘’Tuna’dan Boğaz’lara Barış Yolculuğu’’ konserinde unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşandı.

16 saat önce TÜRKİYE

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Basın susamaz, susturulamaz, basın susarsa demokrasiden bahsedemeyiz. İnsanca yaşamdan bahsedemeyiz. Adaletten bahsedemeyiz.” dedi.

1 gün önce TÜRKİYE

Çatalca’nın CHP’li Belediye Başkanı Erhan Güzel, emekliler için vaadi olan "Emekliler Lokali’ni” açtı. Lokalde çorba 20, çay ise 2 Tl’den satılacak.

1 gün önce Genel

İstanbul Valisi Davut Gül, Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen ile Maltepe muhtarlar ile biraraya geldi.

1 gün önce KÜLTÜR-SANAT

İstanbul-Büyükçekmece Festivail kapsamında “Dünyanın En Büyük Satranç Koleksiyonu Sergisi” ve Uluslararası Zeka ve Beceri ( Dünya Oyunları) Atölyesi de açıldı.

1 gün önce KÜLTÜR-SANAT

Atatürk Kültür Merkezi’nde 16 farklı ülkeden 85 kuklanın yer aldığı serginin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün gerçekleştirdi.

1 gün önce DÜNYA

Çatalca Akalan Mahallesi Sahili’nde sabah saatlerinde sahilde bir jetski görüldü.

1 gün önce EKONOMİ

Beylikdüzü Belediyesi, bünyesinde bulunan Gıda Bankası aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara kuru gıdadan bakliyata, sebze ve meyveden süt ürünlerine kadar çeşitli malzemeleri ulaştırmaya devam ediyor