banner460
banner128

ÇATALCA’DA GÜZEL GÜNLER BAŞLIYOR

Çatalca Belediye Başkanlığını CHP Adayı Erhan Güzel kazandı.  Güzel oyların yüzde 50,37’sini alırken, AK Parti Adayı Mesut Üner ise yüzde 45,02’de kaldı.

"Herkesin başkanı olacağım"

Çatalca Belediye Başkanlığına seçilen Erhan Güzel, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından paylaştığı bir mesajla Çatalca halkına teşekkür etti.

Güzel’in mesajında;  “Değerli Çatalca ailem. Gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim. Yoğun emekle, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadığımız seçim süreci boyunca tüm hemşehrilerimizin belediye başkanı olmak için yürüttüğümüz seçim kampanyamızda mutlu sona ulaştık. Çatalca’mızda her bir ferdimizin belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. İnanıyorum ki, bizim dönemimizde Çatalca çok güzel olacak. İstanbul çok güzel olacak. Türkiye çok güzel olacak” dedi.

Binlerce kişiyle kutlama 

Erhan Güzel’in seçim zaferi ile birlikte binlerce vatandaş meydana koşarak kutlama yaptı. Erhan Güzel burada yaptığı konuşmada, “1 Nisan’ı milat kabul edip Çatalcamızın her bir bireyin güne daha mutlu ve umutlu uyanmasını sağlayacağız.

Halkçı belediyecilik anlayışımızla, ikinci kez seçilen İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun vizyon olarak belirlediği adil, yeşil ve yaratıcılık belediyeciliği Çatalcamızın her bir zerresinde uygulayacağız.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisinin bir evladı olarak, 20. yüzyılın emperyalizme ve işgale karşı en büyük mücadelesi olan Cumhuriyetimizin tarihine geçmemizi sağlayan hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilirim.”dedi.

Erhan KIZILYAR 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.