Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay ve İBB Fen İşleri Daire Başkanı Recep Korkut ile birlikte Gürpınar Sahil’de incelemelerde bulundu. Büyükçekmece Sahil düzenleme projesinin tamamlanmasıyla birlikte Beylikdüzü sahilinde de çalışmaların başlayacağını ifade eden Başkan Çalık, “Burası da inşallah en kıza zamanda vatandaşlarımızın özgürce kullanabileceği bir alana dönüşecek” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay ve İBB Fen İşleri Daire Başkanı Recep Korkut ile birlikte Gürpınar Sahil’de incelemelerde bulundu. Sahil hattı boyunca İBB ve Beylikdüzü Belediyesi ekipleri ile birlikte gezen Başkan Çalık, vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti, öneri ve taleplerini dinledi.

“Vatandaşlarımızın özgürce kullanabileceği bir alana dönüşecek”

Silivri Belediyesi’nde borç düellosu Silivri Belediyesi’nde borç düellosu

Büyükçekmece Sahil düzenleme projesinin tamamlanmasıyla birlikte Beylikdüzü sahilinde de çalışmaların başlayacağını ifade eden Başkan Çalık, “Yakın bir zaman diliminde buranın etaplamasına başlayacağız ve projelendirme süreçlerini yürüteceğiz. Bu alan inşallah en kıza zamanda vatandaşlarımızın özgürce kullanabileceği bir alana dönüşecek” diye konuştu.