Çatalca Gümüşpınarlılar, mahallelerinde açılmak isteyen maden ocağına karşı eylem yaptı.  Eyleme katılan Çatalca Belediye Başkanı  Erhan Güzel; 'Çatalca hepimizin. Biz vatandaşımızın daima yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz ' dedi.

Taksim Meydanı’nda görsel şölen Taksim Meydanı’nda görsel şölen

Çatalca Gümüşpınar Mahallesi’nde  vatandaşlar açılmak istenen maden ocağına karşı eylem yaptı. Eyleme; Belediye Başkanı Erhan Güzel,  CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, CHP İlçe Başkanı Yakup Yaşar,  Ak Parti İlçe Başkanı Levent Özkan, MHP İlçe Başkanı Recep Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar vatandaşlara destek oldu.

Bakanlığa iletilmek üzere tutanak tutuldu

Çevre ve Şehircilik ve İklim Bakanlığı ve İl Müdürlüğüne iletilmek üzere; Belediye Başkanı Erhan Güzel, CHP İlçe Başkanı Yakup Yaşar, AK Parti İlçe Başkanı Levent Özkan, MHP İlçe Başkanı Recep Yılmaz, Mahalle Muhtarı Osman Güngör ve Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yılmaz imzasıyla hazırlanan tutanağa; mahalle ve ilçe halkından toplanan imzalar eklendi.

Güzel: Bir ve birlik olduk

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, ' 'Çatalca hepimizin. Biz vatandaşımızın daima yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Konu siyaset üstüdür  Bugün bir olduk, birlik olduk, siyaset üstü bir tutumla tepkimizi tüm ilçe siyasi parti başkanlarımızla ve vatandaşlarımızla ortaya koyduk.İlçemizde maden ocaklarına geçit vermeyeceğiz' diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi