banner460
banner128

CHP Avcılar'da adaya tepki

Avcılar’da yaklaşık sahada çalışan 25 aday adayından bazı önde gelen isimler, Avcılar dışından aday geleceğinin kamuoyuna yansımasıyla ortak bir basın açıklaması yaparak ‘Dışarıdan aday istemiyoruz’ dediler.

Mevcut Belediye Başkanı Turan Hançerli, Erdal Nas, Ali Rıza Değirmenci’nin de bulunduğu toplantıda konuşan aday adaylarından Erhan Bozan, “Şu anda henüz açıklanmayan onbir ilçenin adayı parti mecilsinde görüşülüyor. Ancak sosyal medyaya ve kamuoyuna yansıyan kimi bilgiler ve haberlere göre Avcılar’a Avcılar’da oturmayan bir aday gösterilecek. Bizler iki aydır sahada çalışan Avcılarlı aday adayları olarak, Avcılar içinden aday istiyoruz. Avcılardan bir ismin aday gösterilmesi durumunda hepimiz en üst düzeyde motivasyonla katkı sunacağız. Bu isteğimizi umarım genel merkez yöneticelirimiz duyar. “

Kamuoyuna yansıyan kimi bilgilere göre Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olarak Utku Caner Çaykara gösterilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.