banner460
banner128

İnsanı mutsuz devlet yaşayamaz

Doğrular A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yetgin Çavdar, ‘Ben bu ülkede bir gecede iflas edilmiş  günler gördüm. Cumhurbaşkanı, Başbakan , bakanların bulunduğu masada anayasa kitapçığı havay uçtu. O gece ekonomi de çöktü. Böyle şeyler yaşanmaması için insanlar siyasetle ilgilenmeli. Ekonominin sağlıklı olmadığı yerde insanlar mutlu olmaz. İnsanların mutlu olmadğı yerde devlet yaşayamaz  dedi.

Doğrular A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yetgin Çavdar Küpe FM’de hazırlanan İş Dünyası programına konuk oldu. Aynı zamanda siyasetle de yakından ilgilenen Çavdar,  siyasetle bağlantılı bir soruya,

“Siyaset bir yaşam tarzı. Siyaset kötüdür uzak durun gibi bir mantalite empoze edilmeye çalışıyor. Ama yanlış. Siyaset insan idare etme sanatıdır. Hayatın her alanındadır. Siyaset peygamber mesleğidir. Doğru yapılması gereken, bir iştir. Ailem CHP ili idi. Ailemin etkisi ile orda başladık. Sonra da başka taraflara geldik. Bir çok görev yaptım. Gençlik kolu başkanlığı, ilçe başkanlığı, il yöneticiliği yaptım. Bürokraside görev aldım. Daha önce memurluğum var. Bakan danışmanlığı, belediye başkan yardımcılığı yaptım.

Şu anda aktif bir görevim yok ama, seçimlerde işimi gücümü bırakıp gidip bir ay inandığım kuruma yardımcı oluyorum.

Siyaset kurumu ne kadar güçlü olursa işler o kadar düzgün yürür. Bir gecede , cumhurbaşkanı, başbakan bakanların olduğu bir masada anayasa kitapçığı havada uçunca, faizler binleri aştı. Enfolsan yüzde yüzlere çıktı. Kur yüzde yüz çıktı. Unutulacak gibi. Rahmetli Sabancı çıktı tv rde dediki, ‘Bir gecede sermayenin yarısını kaybettik’ dedi. Bu nedenle insanlar siyasetle ilgilenmeli..

İnsanın mutlu olmadığı yerde devlet yaşayamaz. Muaassır medeniyetler seviyesine çıkmak insanı mutlu, mesut etmekten geçer. “^dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.