banner460
banner128

Sürdürülebilirlikte Büyük Ödül Akçansa’nın

Akçansa, Dünya Ekonomik Forumu’nun 2020 yılında iş dünyası ile paylaştığı paydaş kapitalizmi metriklerinden ‘Yönetişim’, ‘Gezegen’, ‘İnsan’ ve ‘Refah’ alanlarında yapılan saha değerlendirmesini başarıyla tamamlayarak büyük ödülün sahibi oldu.

‘Gelecek için sorumlu çalışma’ ilkesiyle çevresel etkinin azaltılmasından toplumsal fayda sağlamaya kadar geniş ve kapsamlı olumlu etki yaratmaya odaklanan Akçansa başarılı çalışmalarıyla önemli ödüllerin sahibi oluyor.

KalDer tarafından ‘Su Gibi’ temasıyla 32. kez gerçekleştirilen Kalite Kongresi’nde sürdürülebilir geleceğe değer katan kurumlar 21 Kasım’da düzenlenen törenle ödüllendirildi. Bu sene ilk defa düzenlenen ‘Türkiye Sürdürülebilir Gelecek Ödülleri’ kapsamında saha değerlendirmesini başarıyla tamamlayan Akçansa, büyük ödülü kazanmaya hak kazandı.

“Sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımımız ile daha güzel bir gelecek için üretmeye devam edeceğiz”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akçansa Genel Müdürü Vecih Yılmaz şunları söyledi; “Türkiye’nin en yüksek paydaş değerine sahip sürdürülebilir yapı malzemeleri şirketi olma vizyonuyla faaliyetlerimizi sürdürürken, yaptığımız çalışmalarla bu değerli ödüle layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Akçansa’nın yolu sürdürülebilir gelecekten geçiyor. Çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim performansımız ile sektörümüzdeki güçlü yolculuğumuza devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu özel dönemde, büyük ödülün sahibi olmak sürdürülebilirlik alanındaki faaliyetlerimiz için hepimize ilham ve motivasyon sağlıyor.  Bu anlamlı ödülde emeği geçen tüm Akçansalıları tebrik ediyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.