banner460
banner128

Devlet büyüklerine seslendi: Çok ağır geldi!

Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, yüksek elektrik faturalarına tepki gösterdi.

Kendi işyerine Ocak ayında 3 bin 990 TL. Şubat ayında ise 9 bin 167 Tl 90 kuruş olarak gelen faturaları paylaşan Çalışkan, “ Sayın Devlet Büyüklerimizin dikkatine: Sanayi Sitemizdeki Makinalarımızın tamamı elektrikle üretim yapmaktadır.

Esnaflarımızın zor günlerden geçtiği ve ödemelerle boğuştuğu şu günlerde yapılan yüzde yüzün üzerindeki Elektrik Zammı esnaflarımıza çok ağır bir yük getirmiştir.

Çok sayıda Sanayi esnafım faturalarını benimle paylaştı , Ama ben onların faturalarını değil kendi İşyerimin faturasını paylaşıyorum.

Devlet Büyüklerimizden Üretim Yapan Sanayi Sitelerine ve Esnaflarımıza verilen elektriğin tarifelerini gözden geçirmelerini talep ediyor , esnaflarımıza bol kazançlı bereketli günler diliyorum”dedi

 

Anahtar Kelimeler:
Ercan çalışkan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.