banner460
banner128

Prof. Şahin: Yıldırım sesini duyurmakta  zorlanıyor!

Prof. Dr. Haluk Şahin, Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı  Binali Yıldırım’ın televizyonda  tartışma programını kabul etmesini  "Sesini duyurmakta zorluk çekmesine’" bağladı.

Ünlü İletişim Profesörü Dr. Haluk Şahin,  Halk TV’de Ayşenur Arslan tarafından hazırlanan ‘Medya Mahallesi’ne’ konuk oldu.

Ak Partinin anketlerde geri düşmesi sonucunda tartışma programını kabul ettiğini bildiren Şahin, İmamoğlu’nu yükselen değer olarak niteledi.  İmamoğlu’nun  popületireliğinden yararlanmak istediğinin savunuludğu programda,  Arslan da, ‘Binali Yıldırım sesimi duyurmak için –çaldılar- dedim’ sözünü hatırlatarak, Haluk Şahin’in ‘Binali bey sesini duyurmakta zorlanıyor’ yorumuna destek verdi.

Programda Ayşenur Arslan;  ATV’de  Tansu Çiller-Mesut Yılmaz  ile  gerçekleştirilen bir programda; rejinin  Mesut Yılmaz'a yönelik olarak yaptığı olumsuz bir çekimi  anlatarak, reji nin de ne kadar önemli olduğunu hatırlattı. Arslan;  Fox Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile konuştuğunu ve yönetmenin de FOX’tan olacağını,  Çalar Saat programı yönetmeninin rejiyi yöneteceğini bildirdiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.