banner460
banner128

CHP K.Çekmece’de nefes nefese yarış

CHP Küçükçekmece İlçe Kongresi nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu.  Mevcut İlçe Başkanı Turgay Özcan 220 oy alırken rakibi Kasım İvgen ise 193 oy aldı.

CHP Küçükçekmece  12. Olağan İlçe  Kongresi  Yahya Kemal Gösteri Merkezi’nde  gerçekleştirildi.   Kodgrede mevcut ilç ebaşkanı Turgay Özcan 220 oy  alırken Kasım İvgen ise 193 oyda kaldı. Yoğun ilgi gösterilen kongrede divan başkanlığını Zeynel Emre yaptı.   Kongreye;  Ali Şeker, Emine Gülizar Emecan, Özgür Karabat, Umut  Oran ve Sibel Özdemir de katıldı. Turgay Özcan yaptığı teşekür  açıklasında,  “Değerli Yol arkadaşlarım!
Cumhuriyet Halk Partisinin kıymetli örgütü!  İktidara giden yolda, 12. Olağan Kongremizi tamamlamış bulunmaktayız. Şahsıma gösterdiğiniz destek ve teveccüh için en kalbi sevgilerimi iletiyorum...Partimizin ve Ülkemizin demokrasisine sağladığı katkıdan dolayı partilimiz sn. Kasım İvgen’e de ayrıca teşekkür ederim. Bu seçimin asla kaybedeni yok! Hep birlikte, el ele vereceğiz!
Daha çok çalışacağız, harami saltanatını yıkacak, umut dolu, bereket dolu, “Çağdaş” ve “Laik” Türkiye Cumhuriyeti’ni, hep birlikte yeniden şahlandıracağız!” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.