banner460
banner128

Bek yeni transferlerle başladı

İYİ Parti Silivri’de Ozan Ersaraç’ın görevi bırakmasıyla yeni İlçe Başkanı olarak atanan Ahmet Refik Bek, İl Başkanı Bugra Kavuncu’nun katıldığı törenle görevi devraldı.   Yeni üyelerin katılımının da yapıldığı törende konuşan Kavuncu, İyi Parti korkudan birilerinin “kaçacak delik aradığı” bir dönemde kurulduğunu ve kısa sürede büyük başarılara imza attığını belirterek, ‘İktidara yürüyen bir partiyiz’ dedi.

Kavuncu: Bek Silivri’yi daha iyi yerlere getirecek
İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu,  ‘Devir teslimler kolay değildir. Zordur. Veda etmek zordur. Yeni gelen için heyecan vardır. Dever teslim medeni coşkulu olması devreden de devralının yaklaşımına bağlıdır. Duruşlarına, hakkaniyetlerine bağlıdır. O açıdan güzel bir devir teslim yapıyoruz. Devreden de devralan arkadaşlarımız kıymetli arkadaşlarımız.  Bozan değil üstüne koyan bir devir teslim yapıyoruz. Keramez bur da devreden de. Yaklaşım mı dersiniz, olgunluk mu dersiniz, ülkenin menfaatlerini , davanın menfaatlerini her şeyin üstünde tuttu Ozan başkan. Bir gün geldi “Kan değişimine ihtiyaç var’ dedi.  Nedenlerini anlattı. Böyle bir olgunluk gösterdi. Bunu kolay kolay duymazsınız. İnsanlar o koltuklara yapışır, tek başlarına da kalsalar yapışır kalır.  Kendisiyle ilgili bir sıkıntı, tereddüt, şüphe yaşamadık.  Gerekçelerinde haklı olduğunu gördük, değişime karar verdik. Sonra hep beraber bir kaç defa bir araya gelip ortak bir karar ile devir teslimin kime yapılacağı konusunda mutabakata vardık. Silivri teşkilatının taleplerini göz önünde bulundurduk.  Yakında bir kongre var. O kongreye götürecek kişi yi de belirledik. Ve Refik Bek arkadaşımızın görevi sürdürmesine karar verdik. Ozan Başkana bugüne kadar yaptığı hizmete, bizlere verdiği desteği teşekür ediyorum.  Ahmet Refik Bek başkanımızı da dinledim. Geçmişte yaptıkları ile tanınırlığı ile inşallah Silivri’yi daha iyi yerlere getirecektir. Hayırlı uğurlu olsun”

Görevi devreden Ozan Ersaraç ise , görevi devraldığından bugüne kendisine destek olan Silivrililere, partililerine, İl Başkanı Kavuncu’ya, il yöneticilerine, ilçe arkataşlarına , Genel Başkan Meral Akşener’e  teşekür etti.  Türk siyasetinde kötü giden bir şeyleri değiştirmek üzere Akşener ile yola çıktıklarını , iki sene kadar bir mücadele verdiklerini, henüz 29 yaşındayken kurucu ilçe başkanı olduğunu,  Koray Aydın, Ersin Beyaz ve Genel Başkan Akşener’in layık görmesiyle ilçe başkanı olduğunu ve İyi Parti’yi sıfırdan bir yaptıklarını ifade etti.  Ersaraç daha sonra görevdeyken süreç içinde yapılan mücadelelerden örnekler verdi ve bu süreçte verilen çaba da Silivri’deki arkadaşlarına teşekkür etti.

Bek: Silivri merkez sağın ilçesidir

İyi Parti’nin görevi devralan Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek ise yaptığı konuşmada, katılanlara şükranlarını sunarak,  Ozan Ersaraç ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Süreçte çok zorlukların atladıldığını ifade eden Bek, kurulan partinin ilk girdiği seçimde TBMM’de ğrup kurduğunu, yerel seçimlerde de ittifak ile birlikte büyükşehirlerde büyük başarı kazandığını ifade etti.  Silivri’nin solun, CHP’nin kalesi olduğunun ifade edildiğini ama gerçeğin böyle olmadığını,  aslında merkez sağın çok güçlü bir ilçe olduğunu belirten Bek,  “Merkez sağı birleştirerek Silivri’de çok iyi yerlere gelinebilecektir. İyi Parti hoşgörünün partisidir. Biz de hoşgörü ile herkesi kucaklayacağız” dedi.

Kavuncu: İktidara yürüyoruz

Bu arada söz alan Bugra Kavuncu, yeni partilerin de kurulmaya başladığını hatırlatarak,  herkesin kaçacak delik aradığı bir dönemde İyi Parti’nin kurulduğunu, hiç bir karşılık beklemeden ortaya çıktıklarını belirtti. . Kavuncu, İY Partililerin kendi içinde değişimi bile büyüyeyerek yaptıklarını ifade ederek, ‘Bizim en büyük hazinemiz kendimimiz. İktidara yürüyoruz. “ dedi.

Erdinç Tabak İyi Parti'de

Konuşmalardan sonra , İyi Parti’ye yeni katılan isimlere İl Başkanı Buğra Kavuncu rozetlerini takarak hayırlı olmasını temenni etti.  Bir çok partiden katılımın olduğu yeni üyelerin arasında Ortaköy eski Belediye Başkanı Erdinç Tabak’ın da olduğu görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Silivrili 4 yıl önce

Erdinç Tabak durmadan taraf değiştiriyor. Varlığı destek değil zarar getirir.

Avatar
Silivrili 2 4 yıl önce

Erdinç tabak bir partiye kaç kere üye oluyor