banner460
banner128

Altundal Sulgangazi ‘ye Aydın Esenyurt’a aday

CHP’de kongre süreci devam ederken adaylar da bir bir ortaya çıkıyor. Sultangazi Kadın kolları Başkanı Züleyha Altundal Sultangazi için,  Sanatçı Şahin Aydın da Esenyurt için adaylıklarını açıkladılar.

Altundal: Kadınlar olarak önemli işler başaracağız

Züleyha Altundal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.

 Sosyal Medya Facebook’ta aday olduğunu kamuoyuna duyuran Altundal, “CHP’yi bir adım daha ileri taşımak, kadın arkadaşlarımıza önderlik etmek, demokrasiyi, özgürlüğü, kadın haklarının yılmaz savunucusu olmak adına bu ulvi göreve talibim” dedi.

 Züleyha Altundal, kadın toplumda var olma savaşının ve haklı davasının savunucusu olduğunu belirttiği açıklamasında, kadınların Sultangazi’deki sesi olarak karanlık ellere karşı daima dimdik duracağını ifade etti.

 CHP’li kadınlardan da destek aldığını ve CHP Sultangazi Kadın Kolları Başkanı olması halinde, çok önemli işler başaracağını söyledi. Altundal, “Bizler kadının yaşamın her alanında var olduğunu bilerek mücadelemizi yürüteceğiz. Kadın evde, iş yerinde, toplumsal alanda, siyasette, kadın her yerde vardır. Kadını hedef alan cinsiyetçi söylem ve fiziksel şiddetin ortadan kaldırılması için din, dil, ırk, bölge, mezhep ayrımı gözetmeden bilgilendirme çalışmalarını yapıp partimizin çatısı altında kadınlarımızı bilgilendireceğiz. 

İşte tamda bu çabalar ve düşüncelerle CHP Sultangazi Kadın Kolları Başkanlığına adayım. Özgür bir toplum kadınların özgürlüğe katılmasıyla gerçekleşecektir” dedi.

Aydın: Partinin ve örgütün adamıyım

Esenyurt CHP'nin tanınmış isimlerinden sanatçı Şahin Aydın, Esenyurt CHP'nin başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adaylığını duyuran Aydın, partisini daha ileriye taşımak için aday olduğunu belirtti.

ADAYIM

Kendimi bir yere getirmek için değil partimi bir yere taşımak için ADAYIM,

Bir bedende dört ayrı YÜZ’Ü taşıyan değil bir bedende bir YÜZ’Ü taşımak için ADAYIM,

Birilerinin adamı olduğum için değil partimin ve örgütümün adamı olduğum için ADAYIM,

Parti içerisinde birilerine karşı olmak için değil partinin görüşlerini dezenformasyona uğratanların karşısında olmak için ADAYIM,

Cumhuriyet Halk Partisi’ni Esenyurt’ta şucu bucu olarak ayrıştırmak için değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı okunun altında birleştirmek için ADAYIM,

Ben siyaseti ülkemizin ve çocuklarımızın yarınlarına daha umutla bakabilmesi için gayret gösterecek, hak hukuk ve adaleti şiar edinmiş bir mantığın olduğu yerde ADAYIM,

Adayım çünkü bugüne kadar yapmış olduğum siyasi çalışmalarımda benliğimi öne çıkarmadığım için ADAYIM,

Ben değil biz felsefesini kendime şiar edindiğim için ADAYIM,

Ben-sen değil “BİZ” demek için, küçük olsun benim olsun değil ,büyük olsun ülkemizin ve Esenyurt’umuzun olsun demek için ADAYIM,

Kadınıyla, gençliğiyle, sivil toplum örgütleriyle iç içe geçmiş örgütlü mücadelenin gücüne inandığım için ADAYIM,

Kazanılmış zaferlerin küçük grupların değil, örgütün bir kazanımı olduğunu göstermek için....

İşte tam da bu noktada ADAYIM.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.