banner460
banner128

Uysal'ın dev orkestra hayali

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin  Gençlik Orkestrası’yla buluşmasında, “Türkiye’nin tanıdığı, şehre sanatı hissettiren, herkesi sanata yönlendiren dev bir topluluk olmanızı hayal ediyorum” dedi.

Şef Emrah Aydın yönetimindeki Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası, pandemi nedeniyle verilen uzun aranın ardından yaklaşık 4 ay önce yeniden bir araya geldi. Yaşları 7 ile 22 arasında değişen 40 kişilik orkestra,  Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda seyirciyle buluştu. 

Konserde Fikrimin İnce Gülü, Senden Başka, Harmandalı gibi şarkılarla birlikte 9. Senfoni gibi klasik müzik eserlerinin bulunduğu 11 şarkı seslendirilirken orkestra üyeleri bu özel konser için 3 ay boyunca haftada üç gün üçer saat çalıştı. Genç müzisyenlerin konseri büyük beğeni toplarken Başkan Uysal ve eşi Ümran Uysal, orkestra üyeleriyle kahvaltıda buluştu.

Konseri “Süper” olarak tarif eden Başkan Uysal, “Sizler büyük sanatçı olmaya aday kişilersiniz. Benim sizler hakkındaki hayalim Türkiye’nin tanıdığı, şehre sanatı hissettiren, herkesi sanata yönlendiren dev bir topluluk olmanız” diye konuştu. Orkestra şefi Aydın, ise kendilerine bu fırsatı tanıdığı Başkan Uysal’a teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.