banner128

Başkan Balcıoğlu Asker Gecesinde

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Değirmenköy'deki bayramlaşma ziyaretlerinin ardından, Değirmenköy’den askere gidecek gençler için düzenlenen geceye katıldı. Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte geceye katılan Başkan Balcıoğlu, asker adaylarına asker çantaları hediye etti ve gece boyunca gençlerle ve mahalle sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Başkan Balcıoğlu, geceye katılan vatandaşlara ve genç asker adaylarına yönelik yaptığı konuşmada, "Yeni seçilmiş bir belediye başkanı olarak sizlerin desteğiyle bu göreve talip olduk. Her zaman gençlerimizin, kadınlarımızın, annelerimizin, büyüklerimizin yanında olacağım. Değirmenköy’ümüzün yanında olacağım. Çalışmalarımızla gurur duyacaksınız ve hiçbir zaman sizleri mahcup etmeyeceğiz," dedi.

Balcıoğlu, asker adaylarını kutlayarak, "Vatan borcunu ödemeye gidecek genç kardeşlerimizi kutluyorum. Onların ailelerinin önünde saygıyla eğiliyorum. Ne kadar güzel, ne kadar mutlu ve gurur dolu bir gece," ifadelerini kullandı. Ayrıca, "Bizim üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Yeter ki bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkalım. Şanlı bayrağımız, Cumhuriyetimiz, Atatürk'ümüz, İstiklal Marşımız, ezan sesimiz bizi biz yapan değerlerimizdir. Onlara sonuna kadar sahip çıkacağız," diyerek milli değerlere olan bağlılığını vurguladı.

Başkan Balcıoğlu, gençleri Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ordusuna gönderecek olmanın gururunu dile getirerek, asker adaylarına hayırlı tezkereler dileyerek, güle güle gidip güle güle gelmelerini temenni etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.