banner460
banner128

Atlar da aç ve mahsur kaldı

 

Kış koşuları insanlar kadar doğadaki canlılar içinde hayatı zorlaştırıyor.  İstanbul Kilyos’ta da atların mahsur aç ve mahsur kaldığının öğrenilmesi üzerine harekete geçen Sarıyer Belediyesi atlar için ot balyası götürdü.  Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek konuyla ilgili yaptığı bildirimde,

“Sarıyer Belediyesi Acil Müdahale Ekiplerimiz Kilyosta aç ve mahsur kalan atlara da yetişti. Doğadaki tüm canlıların bu olumsuz hava koşullarında, siz duyarlı dostlarımızın sevgi ve desteğine ihtiyacı var. Bizim ulaşamadığımız noktalardaki yardımlarınız bizler için çok değerli.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kathy 5 yıl önce

Just cause it's simple doesn't mean it's not super helulpf.

Avatar
Kathy 5 yıl önce

Just cause it's simple doesn't mean it's not super helulpf.

Avatar
Savion 5 yıl önce

Oops, my gosh my comment here was gone Mel.. huhuhu ni-refresh ko kasi haay di na pala makita ulit.. mahala-haba nmn iyon.. Anyway, I love looking at your pics Mel.. whatta hs memories talaga no.. kaka-miss.. happy nostalgia.. naku, nostalgia pa rin ako sa comment kong mahaba na tapos nawala.. waaa.. Here's mine for nostalgia sis:See yah.. muahhh!

Avatar
Jeneva 5 yıl önce

My brother is a licensed nurse but can’t find a nursing job that pays decent enough which is quite sad because he spent so many years and money to be where he is and yet he cannot practice what he lendrea.Diva Fabulosa recently posted..