banner460
banner128

Vatandaşlara açtığı tüm davaları çekiyor

CHP İstanbul eski İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, ‘Vatandaşlara açtığı tüm davaları çekeceğini, diğer davaların ise ülkeye adalet gelene  kadar süreceğini’ açıkladı. 

CHP eski İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, hakkında açılan davalarla ilgili bir paylaşımda bulundu. Kaftancıoğlu’nun paylaşımı şöyle:”Hakkımda açılan ve açtığım davalara şöyle bir göz atayım dedim. Açılan ve açtığım davalarda: Açılan tümü davalar hemen kabul edilmiş ve en uzun 1,5 aya gün verilmiş. Açtığım davaların ise çoğuna yakını reddedilmiş, kalanlara ise en erken 6 aya gün verilmiş. Kabul edilen davalar çoğunlukla iktidarın kutuplaştırma ve hedef göstermelerinin gazına gelerek, sonradan pişman olduklarını söyledikleri paylaşımları yapan vatandaşlar. Yargı siyasileri (iktidardakileri elbette) korumuş vatandaş ne yaparsa yapsın demiş yine. O nedenle vatandaşlara açtığım tüm davaları çekeceğim. Diğer davalar ise bu ülkeye adalet gelinceye kadar devam edecek ve eninde sonunda kazanacağız, çünkü haklıyız.”

Erhan KIZILYAR

Anahtar Kelimeler:
Canan Kaftancıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.