banner460
banner128

Antalya Tekirova'ya güzel çıkarması

‘‘Model Of The World’’ yarışmasının finali içi, çeşitli ülkeden 30 güzel Antalya Tekirova’ya geliyor. 21 Haziranda kamp,  Temmuz’da final var.

Antalya’da bu yıl 6’cısı yapılacak olan ‘‘Model Of The World’’ güzellik yarışmasının finalistleri, 21 Haziran’da kampa girecek. Yarışmaya Rusya, Ukrayna, Fransa, ABD, Belçika, Makedonya, İngiltere ve Almanya gibi ülkelerden toplam 30 güzel gelecek. Güzeller bir haftalık kam boyunca bir dizi eğitim alacak ve Antalya’da çeşitli etkinliklere katılacak.

‘‘Model Of The World’’un finali, 1 Temmuz akşamı Antalya Kemer Tekirrova'da bulunan 5 yıldızlı Güral Preminyum Hotels’de yapılacak ve 30 finalist kraliçelik tacı için jürinin karşısında ter dökecek. Global Model Of The World yarışmasının direktörü Rusya'nın ünlü modellik ajansı MDF’nin sahibi Yuliia Pavlikova yarışma hakkında bilgi verdi ve şunları söyledi:

"Ben Türkiye’yi çok seviyorum. Türkiye’nin güzelliğini çeşit çeşit ülkelere aktarmak gerekiyor. Türkiye eğer turizmde ciddi yol alabilecek ise, bunu dilden dile aktarabilmesi gerekiyor. Her organizasyonumuzda yabancı güzeller başta Antalya olmak üzere Türkiye’ye hayran kalıyor, geniş takipçi kitlelerine fotoğraflarla aktarıyor, ülkelerine taşıyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.