banner460
banner128

Ali Koç’un eşi hangi sanatçının kardeşi?

Fenerbahçe Kulübü Başkanlığına ikinci kez seçilen Ali Koç'un eşi Nevbahar Demirağ Koç’un  çok ünlü bir sanatçının da kardeşi olduğunu biliyor muydunuz?

Annesi Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası ise AND Film'in patronu Turgut Demirağ olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un eşi Nevbahar Demirağ Koç’un ünlü sanatçı Melike Demirağ’ın da kardeşi olduğunu kaç kişi biliyordu?  İşte ünlü İşadamı Fenerbahçe’nin  Başkanı Ali Koç’un kalbini fetheden Nevbahar Demirağ Koç.

NEVBAHAR DEMİRAĞ KOÇ KİMDİR?

Nevbahar Demirağ Koç; 1970 yılının Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay aı AND Film'in patronu Turgut Demirağ çiftinin kızı olarak 10 Mart 1974 yılında dünyaya geldi.  Nevbahar Demirağ ilkokuldan üniversiteye kadar tüm eğitimini ABD'de de tamamladıktan sonra Los Angeles'ta hayatına devam etti.

Nevbahar Demirağ, 21 Ekim 2005 tarihinde işadamı Rahmi Koç'un oğlu Ali Koç ile evlendi.

Sanatın her türüyle yakından ilgilenen Demirağ, özellikle önemli resim sergilerini kaçırmadı. KÜSAV'ın (Kültür Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı) başkanı olan kayınvalidesi Çiğdem Simavi'nin açtığı sergilerin de gediklisi olan Demirağ, spora da oldukça ilgi duydu. Nevbahar Demirağ Koç, tenis oynamayı, yüzmeyi ve uzun yürüyüşler yapmayı oldukça sevmekte.

Halen Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Nevbahar Koç'un İrem Kınay'la birlikte yazdığı ve Boğaziçi'ndeki 20 yalının tanıtıldığı Bosphorus Private kitabı 2017 yılında yayımlanlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazim Arat 1 yıl önce

Melike Demirağ 12 eylülde Türk vatandaşlığından çıkarılmış ve aile miras hukuku için aile red davaları açıldı diye gündem olmuştu o donem