banner460
banner128

Hançerli New York'a uçtu

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ABD’ye gitti.  Başkan Hançerli BM’de  ‘Avcılar Gönüllü Yerel Değerlendirme Raporu” üzerine bir sunum yapacak.

Hançerli, ABD yolculuğuyla ilgili olarak,  “Birleşmiş Milletler “2030 Gündemi Üzerine Yerel ve Bölgesel Yönetimler Forumu” için New York’a yolculuğumuz başladı.

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın yerelleştirilmesine yönelik kararlılıkla sürdürdüğümüz çalışmalarımızı “ Avcılar Gönüllü Yerel Değerlendirme (Voluntary Local Rewiew VLR) Raporu ile 12 Temmuz Salı günü Birleşmiş Milletler Kürsüsü’nde sunacağım.” Dedi.  

Büyük beğeni aldı

Hançerli’nin ABD yolculuğu ve sunumu ile ilgili yorumu sosyal medya da büyük beğeni topladı. Onlarca kişi Başkan Hançerli’yi başarısından dolayı tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.