banner460
banner128

Akgün doğu'ya açıldı

Türkiye’yi uzun yıllardın AP nezdinde üye olarak Starsbourg’ta temsil eden,  bir çok batı ülkesi belediyeleri ile yakın ilişkide bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İran’ın Urmiye Belediyesi ve Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Akgün'e ziyarette; DİSK eski genel başkanlarından CHP eski Milletvekili Süleyman Çelebi ile Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Tarık Erdoğan eşlik etti. 

Akgün’ün ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle. “Teknolojik alışveriş de dahil olmak üzere farklı alanlarda ilişkilerin güçlenmesini ve gelişimini özel olarak takip ettiğimiz İran’ın Urmiye şehrindeyiz. 24. Dönem İstanbul Milletvekilimiz Süleyman Çelebi ve İBB Meclis Üyemiz Tarık Erdoğan ile birlikte Urmiye Belediyesi ve Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, Türkiye ile sınırı dolayısıyla ortak kültürün, coğrafyanın varlığı ve iki ülke arasında eskiden beri süren ilişkilerimiz üzerine görüşmeler gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. “

Erhan KIZILYAR 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.