banner460
banner128

Yarımburgaz Semt Konağı'nda  sona doğru

Küçükçekmece Belediyesi’nin 2021 yılında yapımına başladığı ve Yarımburgaz Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunacağı Semt Konağı inşaatında sona gelindi.

Yarımburgaz Mahallesi'nde 5 kat olarak yükselen ve Gündüz Çocuk Bakım Evi, Aile Sağlığı Merkezi, PTT, Muhtarlık, Çok Amaçlı Salon ve Bilgi Evi olarak planlanan yatırım, çok yakında, çok amaçlı bir tesis olarak hizmete açılacak.

Başkan Çebi: Bölgenin yaşam kalitesini yükseltmeye, Küçükçekmece markasına değer katmaya devam edeceğiz

Parsel alanı 1.222 m2 olan semt konağı bölgede önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Küçükçekmece’de pek çok sosyal ve kültürel etkinliğin düzenlendiği, mahalle sakinlerinin sosyal alandaki ihtiyaçlarına cevap veren bir hizmet alanı olarak çok önemsediğimiz, vatandaşın eğitim ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabildiği, vazgeçilmez hizmet merkezleri olan semt konaklarının sayılarını artırmaya devam ediyoruz. Yarımburgaz’da çok amaçlı kullanıma uygun bir merkez inşa ediyoruz. Bu tesis, 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Küçükçekmece’de mahalle sakinlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, bölgenin yaşam kalitesini yükseltecek hizmetler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Çok yakında hizmete açılacak

Küçükçekmece Belediyesi, Yarımburgaz’a kazandıracağı Semt Konağı’nı bodrum kat, zemin kat ve +3 kat olmak üzere toplam 2 bin 379 m2 alana inşa etti. Bodrum katta çok amaçlı salon, zemin katta Muhtarlık ve PTT, 1. katta Gündüz Çocuk Bakımevi, 2. katta Aile Sağlığı Merkezi, 3. katta ise Bilgi Evi olarak planlanan tesis, çok amaçlı salonuyla da kültürel ve sosyal amaçlı hizmet verecek.

İlçedeki semt konakları sayısı 4’e çıktı

Küçükçekmece Belediyesi, Yarımburgaz ile birlikte kentteki Semt Konağı sayısını 4’e çıkardı. Yeşilova, Kemalpaşa ve İstasyon Mahallelerinde de yer alan Semt Konakları çok amaçlı tesisler olarak hizmet veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.