banner460
banner128

Tarım ve Hayvancılık tesisleri devletleştirilsin!

CHP İstanbul eski İl Başkanlarından Cemal Canpolat, tüm tarım ve hayvancılık tesislerinin devletleştirilmesini önerdi.

CHP İstanbul İl eski Başkanlarından Cemal Canpolat , coronavirüs’ün tüm dünyaya ve Türkiye’ye önemli dersler verdiğini belirterek, bunların en önemlilerinden birinin de tarımsal tesislerin stratejik öneminin tekrar ortaya çıkması olduğunu belirtti.  Canpolat bu nedenle tüm tarım ve hayvancılık tesislerinin devletleştirilmesi gerektiğini savundu.  Canpolat’ın konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı öneri şöyle:

“Virüsten Çıkarılan Dersler..

Özellikle Tarım ve Hayvancılıkla İlgili tüm tesislerin stratejik öneme sahip olduğu kabul  edilmeli ve Milli Güvenlik meselesi olarak görülmelidir.

Özelleştirilen tüm Tarım Ve Hayvancılık Tesisleri DEVLETLEŞTİRİLMELİ Kapatılanlar derhal açılmalıdır.

GDO’dan Uzak Durulmalı Yerli Ve Milli Tohumlarla tarım yapılmalı, tohumdaki yabancı hakimiyetine son verilmeli. Tohumu Satan İlacını da satar.

Bir Ürün Dışardan Ucuza alınıyor diye yerli piyasa yok edilmemeli. Yerli Üretici desteklenmeli.  Şimdi Gördük ki Kaç $ versende satmıyorlar .”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.