banner460
banner128

Perinçek ve Sancak Suriye’ye gidiyor

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perincek ile bir süre önce partiye katılan Ethem Sancak’ın Suriye’ye gideceği açıklandı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Ulusal Kanal canlı yayınında yaptığı açıklamada "Vatan Partisi önümüzdeki 10-15 gün içerisinde Doğu Perinçek başkanlığında Suriye'yi ziyaret edecek ve en üst düzeyde görüşme yapacak. Sayın Doğu Perinçek, Ethem Sancak ve önemli isimler yer alacak. 10-15 gün içerisinde bu ziyaret Şam'a yapılacak" dedi.

Bursalı, şöyle konuştu.

"Suriye Devleti ile uzun süredir görüşme halindeydik. Beşar Esad ile 2015’te görüşmüştük. Vatan Partisi Suriye devletiyle çok sık görüşüyordu. Suriye, Rusya, İran, Çin olmak üzere ilişkileri tamir etti. Vatan Partisi Asya'nın en güvenilir partisi. Övmek için söylemiyoruz. Bu Türkiye’nin menfaatleri Türkiye’nin geleceği açısından kritik. Ve bütün bu konuştuğumuz ekonomi ve güvenliği başta olmak üzere düzelecek. Ayrıntılı takvimi yakında paylaşacağız"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.