banner460
banner128

İMAMOĞLU MALATYA YOLCUSU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 17 Haziran Perşembe günü Malatya’yı ziyaret edecek.   CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba bugün Malatya CHP İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında İmamoğlu’nun Perşembe günü Malatya'yı ziyaret edeceğini açıkladı. Ağbaba’nın yaptığı açıklamaya göre ; sabah uçağıyla Malatya'ya gidecek olan İmamoğlu saat 10’00’da Malatya CHP İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra kısa bir esnaf ziyareti yapacak. İmamoğlu daha sonra sırasıyla; saat 13.00’da Hekimhan’ı, saat 15.30’da Arguvan’ı ve saat 17.00’da da Arapkir ilçelerini ziyaret edecek.

Geceyi Malatya’da geçirecek olan Başkan İmamoğlu, ertesi sabah Malatya’dan ayrılarak Adıyaman Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret edecek ve ardından da bölgeden ayrılacak.

Ağbaba, yaptığı açıklamada ‘Malatya’daki Hekimhan, Arguvan ve Arapkir ilçelerine 50 dolayında araç yardımı yapıldığını belirterek, katkısı bulunan tüm belediyelere teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.