banner460
banner128

Canan Dağdeviren Eskişehir’de

Bulduğu bitmeyen kalp pili ile ismini bilim dünyasına altın harflerle yazdıran Dr. Canan Dağdeviren 23 Nisan’ın 100 yıldönümü nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi’nde canlı yayın konuğu olacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Dağdeviren’in davetlisi olarak Eskişehir’e gelecek olan Dağdeviren programla ilgili yaptığı duyuruda, “Ulusal Egemenliğimizin 100. yıl dönümünde, Sevgili Yilmaz Buyukersen Hocamizin Eskisehir Buyuksehir Belediyesi'nde Bilim Deney Merkezi'nin canlı yayın konuğu oluyorum!

Canlı yayın için İnstagram üzerinden Eskişehir Büyükşehir Bld. Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi adresini takip etmeyi unutmayın! “ dedi.

Dr. Canan Dağdeviren kimdir

Dr. Canhan Dağdeviren kendi enerjisini üreten kalp pili, cilt kanserini teşhis eden cihazlarının mucididir. Harvard Üniversitesi’nin Genç Akademi üyeliğine (Junior Fellow of Harvard) seçilen ilk Türk bilim insanıdır. Forbes'in 30 Yaş Altı Bilim İnsanı listesinde de yer aldı.

Massachusetts Institute of Technology (MIT) Media Lab’da çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.