banner460
banner128

Bozkurt:En büyük sorun ayrışma

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “En büyük sorunlarımızdan bir tanesi ayrışma sorunu. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun duruşundan da anlaşıldığı üzere bunları bir kenara bırakıp helalleşmemiz lazım.” dedi

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, genel seçim öncesi partisine destek sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği Doğu Anadolu turunun üçüncü gününde Kars, Ağrı ve Van’da temaslarda bulundu. Birlik ve beraberliğin büyütülmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Bozkurt, “En büyük sorunlarımızdan bir tanesi ayrışma sorunu. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun duruşundan da anlaşıldığı üzere bunları bir kenara bırakıp helalleşmemiz lazım.” dedi

Genel seçim öncesi çıktığı Doğu Anadolu turuyla partisine desteğini sürdüren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Kars, Ağrı ve Van’a temaslarda bulundu. Ziyaretlerinin üçüncü gününde ilk olarak Kars’ın Sarıkamış ilçesine giden Başkan Bozkurt, Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin il ve ilçe başkanları, STK ve meslek odalarının temsilcileri, kanaat önderleri, muhtarlar, spor kulüpleri yöneticileri ve milletvekili adayları ile bir araya geldi.

Sarıkamış ziyaretinin ardından Ağrı’ya geçen Bozkurt, CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan, Deva Partisi İl Başkanı Nesim Alpaslan, Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Gök, Demokrat Parti İl Başkanı Yusuf Karahan, Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Kaya, Karşıyaka İlçe Başkanı Yılmaz Aydın ve CHP Ağrı milletvekili adayları ile buluşarak bölgenin sorunları ve bunlara getirilecek çözümler hakkında konuştu.

Ağrı’nın Patnos ilçesini de ziyaret eden Başkan Bozkurt, STK ve meslek odalarının temsilcileri, muhtarlar, kanaat önderleri, esnaflar ve vatandaşlarla akşam yemeğinde buluştu. Akşam yemeğinin ardından CHP Patnos seçim ofisine giden Bozkurt, Millet İttifakı’nın bölgedeki temsilcileriyle yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bayramın ikinci gününde son durağı Van’ın Erciş ilçesi olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Erciş seçim ofisini ziyaret etti.

“HELALLEŞMEMİZ LAZIM”

Sarıkamış’ta yaptığı konuşmada hemşerilerine olan minnet duygusunu dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Karslı hemşerilerimin bana olan inancı, güveniyle seçildim. O yüzden Kars'a olan borcumu ölünceye kadar ödemeye devam edeceğim. Kars halkının özelliklerinden en büyüğü insan ayrıştırmayan, adalete, hakka, hukuka, inancını kaybetmeden yaşayan bir topluluk olması. En büyük sorunlarımızdan bir tanesi ayrışma sorunu. Bu bizi iyi bir yere de götürmedi. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun duruşundan da anlaşıldığı üzere bunları bir kenara bırakıp helalleşmemiz lazım. Zira bu helalleşmeyi yapmadığımızda, bu ayrıştırmayı bitirmediğimizde gerçek sorunlarımızı konuşamıyoruz.” dedi.

HEDEF EKONOMİK ÖZGÜRLÜK

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlara atıfta bulunan Başkan Bozkurt, ekonomiye güç katacak çalışmalar hakkında şöyle konuştu: “Seçime gidiyoruz. Türkiye'nin ekonomik olarak içinde bulunduğu durumun net bir tespitini yapmamız lazım. Esenyurt'ta yatırım yapıyoruz. Kars, Ardahan, Iğdır bölgesinde üretilen hayvanların etini Esenyurt'a satmaya başlayacağız. Bunun büyüyeceğini biliyoruz. Bu çalışmayla muhtarlarımızı ve halkımızı, bize muhtaç olan ya da merkezi hükümete muhtaç olan insanlar olarak değil geliri sabit olan, ayakları üzerinde durabilen ve kendi başına geleceğini planlayabilen hale getirmeyi hedefliyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Kemal Deniz Bozkurt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.