banner460
banner128

Başkan Bozkurt Doğu Anadolu'da

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, genel seçim öncesi partisine destek sağlamak amacıyla Doğu Anadolu turuna çıktı. İlk gün Kars ve Erzurum’da temaslarda bulunan Başkan Bozkurt, “Ülkemiz; hem yönetim sistemi açısından hem de yöneten kişiler yönetme iradesini kaybettikleri için doğru yönetilmiyor. Bizim, ülkemizi tekrar bu coğrafyanın lider ülkesi haline getirmemiz lazım” dedi.

Genel seçime az bir zaman kala partisine destek sağlamak için yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ilk gün Kars ve Erzurum’da temaslarda bulundu. Başkan Bozkurt, başlatılan seçim kampanyası kapsamında Doğu Anadolu illerini gezerek partisinin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve bölgedeki milletvekili adaylarına destek isteyecek.

İlk durağı olan Kars’ta CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, milletvekili adayları ve partililer tarafından karşılanan Başkan Bozkurt, bölge esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kars ziyaretinin ardından Erzurum’a geçen Bozkurt, iftar sonrasında CHP Horasan seçim kontrol merkezine giderek ilçe örgütüyle buluştu. Buluşmaya CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülge, Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, CHP Horasan İlçe Başkanı Recep Eren, milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Bozkurt, bir hafta sürecek olan seçim turunda, çevre illere ziyarette bulunmaya devam edecek.

“ÜLKEMİZİ YENİDEN VAR EDECEĞİZ”

Kars’ta yaptığı konuşmada üzerinde bulundukları toprakların çok değerli olduğuna vurgu yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Bu topraklar Türkiye’nin yönetiminde önemli kadrolar yetiştiren, Türkiye’nin aklının doğru mecraya oturtulması için ilk programların oluştuğu bir coğrafyadır. Bugün burada olmak benim için çok önemli. Ben de ülkeme olan borcumu ödemek adına doğduğum topraklardan başlayarak bildiklerimi kamuoyuyla paylaşmak, değerli adaylarımıza katkı sunmak için buradayım. Zira önemli bir süreçten geçiyoruz. Türkiye maalesef iyi yönetilmiyor. Ülkemiz; hem yönetim sistemi açısından hem de yöneten kişiler yönetme iradesini kaybettikleri için doğru yönetilmiyor. Bizim, ülkemizi tekrar bu coğrafyanın lider ülkesi haline getirmemiz lazım. Biz ağabeylerimizden öğrendiğimiz barış ve kardeşlik içinde yaşama duygusunu güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Köy enstitülerimizin bıraktığı değerler üzerinden ülkemizi yeniden var edeceğiz” dedi.

“BU COĞRAFYAYA OLAN BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ”

Türkiye’nin hayvancılıkta dışa bağımlı hale geldiğine dikkat çeken Başkan Bozkurt, “Kars-Ardahan coğrafyası bence ekonomik açıdan da Türkiye’nin çok önemli bir coğrafyasıdır ama maalesef bu coğrafya doğru kullanılmadığı için Türkiye özellikle hayvancılık konusunda dışa bağımlı hale getirilmiş durumda. İnşallah hükümet değişince çok hızlı bir şekilde biz de bu coğrafyaya olan borcumuzu ödeyeceğiz. Güzel günler yakında, yeter ki bir arada duralım. Birbirimize sahip çıkalım, birbirimizin varlığından mutlu olalım, gerisi kendiliğinden gelecektir. Bunu Esenyurt’ta yaşadık, yaşattık. Oradaki olumsuzluklardan doğru yönetilmeyen bir sistemin ülkeye kambur olduğunu, doğru yönetilince de umut olduğunu gördük. İnşallah buradan başlayarak merkezi hükümetin tohumlarını atıp ülkemize umut olacağız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Kemal Deniz Bozkurt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.