banner460
banner128

Balcıoğlu Habertürk’ten seslendi

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Esra Toptaş Yerel Seçim 2024 programına konuk olarak projelerini açıkladı.  Toptaş’ın Silivri’ye ilişkin sorularını da yanıtlayan Balcıoğlu, kentsel dönüşüm,  çevre, emekliler, öğrenciler,  tarım, sağlık konularında Silivri’ye yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

Yaklaşık 70 gündür sahada olduğunu ve gittiği 35 mahallede coşkuyla karşılandığını ifade eden Balcıoğlu, ‘Silivri’de seçimlerde herkes birbirine saygılı. Cumhur ittifakı kendi adayı ile çıkıyor, diğer partiler kendi adaylarıyla çıkıyor. Çok adaylı bir seçime gidiyoruz.”dedi.

 Kendisinin 44 yaşında olduğunu, doğma büyüme tüm hayatını Silivri’de geçirdiğini ifadeeden Balcıoğlu, “Silivri, 81 ilden hemşehrimizin yaşadığı güzel bir ilçe. Bir Türkiye mozaiği. Bu güzelliği korumak benim en önemli görevlerimden birisi. Silivri'nin doğası ayrı bir güzel, tarım açısından verimli topraklarımız var, denizimiz 42 km bir sahil şeridimiz var. Ormanlarımız, doğamız, hizmet sektörlerimiz, 700'e yakın sanayi kuruluşumuz var. 7 bin yıllık bir tarihe sahip” dedi.

 Balcıoğlu’nun proğramı yaklaşık 20 dakika sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.