banner460
banner128

Akşener Silivri'ye geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 25 Ağustos Perşembe günü Silivri'ye gelecek.

Silivri'de açılan parti karavanını ziyaret eden, İYİ Parti İstanbil İl Teşkilatı 3. Bölge Teşkilat Başkanı Selçuk Karasu, bir soru üzerine; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 25 Ağustos Perşembe günü Silivri'ye geleceğini açıkladı.

Karasu; Akşener'in Küçükçekmece ve Arnavutköy ziyaretleri ardından Silivri'ye geleceğini bildirdi.

Silivri İlçe teşkilatı hazırlıklara başladı

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek te, Akşener'in Silivri'yi ziyaret edecek olmasının kendileri için büyük mutluluk olduğunu belirterek,  "Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Türkiye genelinde ikinci tura başladı.  Silivri İlçe Teşkilatı olarak hazırlıklara başladık. Program çalışması sürüyor. Biz Meral hanıma öncelikle  karavanı ziyaret ettirmeyi, ardından sahilde esnaf ziyareti, mümkün olursa bazı STK ziyaretleri planlıyoruz. Henüz program netleşmedi. İstanbul İl Teşkilatı ile programı netleştireceğiz. Program netleşince de duyurusunu yapacağız" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.