banner460
banner128

Sosyal medya da vatandaşın geçim sıkıntısını ve haklı sitemlerini ; AKP Genel Başkanı Erdoğan duymuş olmalı veya danışmanları kendisine anlatmış olmalılar ki ‘’ İtibardan tasarruf olmaz ‘’ diyor. İktidar dolaylı olsa da raf ömürlerinin geldiğini çok iyi biliyor olmalı ki sürekli her konuda sıkı bir defans politikası gütmeye başladılar.

Hani futbol oyununda meşhur bir deyim var aynı zamanda bu deyim bir saldırı stratejisidir.En iyi savunma saldırıdır.Rakibi yıldırma ve oyun düzenini bozup bir şekilde her yolu deneyerek maçı kazanmaktır.

Bakıyorum AKP’liler de aynı yöntemi göstere göstere oyunuyorlar.FETÖ’nün siyasi ayağı olarak CHP’yi gösteriyorlar.Dikkat ederseniz CHP,  FETÖ’yü gündeme getirmezse FETÖ tarih olacak.Sürekli bu gündemi canlı tutan aslında Chp’lilerdir.Hani derler ya aklımızla oynamayın.Şimdi minik bir soruyla detaylandırayım.Diyelim ki Erdoğan haklı olsun.FETÖ’nün siyasi ayağı Chp’lilerse ve aynı CHP bu örgütü ve yapmak isteyip te başaramadıkları darbeyi gündem de tutuyorlarsa hatta araştırma komisyonları kuralım üstüne üstüne gidelim diyorlarsa ve AKP  de an itibariyle iktidarsa bu demektir ki CHP  aklını oymatmış intihar ediyordur.Bu ne yaman çelişki ? Kendileri bile aslında inanmıyorlardır söylediklerine de işte laf ola torba dola gibi bir şey.

Gelelim ana temaya İtibardan tasarruf olmaz diyen Erdoğan halkının aç olduğunu ve bazı fakir fukaraların çöp konteynırlarından yiyecek topladıklarını , Pazar dağılımında atık ve yerlerden çürükleri topladıklarını Fırınlardan bayat ekmek aldıklarını gerçekten bilmiyor mu ? Bilmiyorsa neden bilmiyor ? Bilmesi gerekmiyor mu ? Yok bildiği halde itibardan tasarruf olmaz diyorsa ki diyor o halde yorum milli iradenin olsun ben yorum yapmak istemiyorum.

Çalışanlara verilen asgari ücret miktarına bakın bir ortaokul öğrencisinin ancak bir hafta cep harçlığı niteliğinde olan bir miktar olan 2.300 Tl harca harca bitmez. SGK Engellilerin protezlerine gereken tamir ücretini vermiyor.Kızılay’ın skandalı unutulacak veya bu ayıbı örtülebilecek gibi değil. Adamların keyifleri tıkırında çıtları çıkmıyor.Vergi kaçırmıyorlar vergiden kaçınıyorlar laf ebesi bunlar.Oysa istifa edip gitmeleri gerekmez miydi ? Bir çok yol arkadaşları istifa edip ayrıldılar saflarından aldırdıkları bile yok.

 Şimdi de emeklilere promosyon oyalamasıyla gündem oluşturup bu taktikle zaman kazanmaya ve uzatmaları uzatmaya çalışan AKP’liler şunu bilmeliler ki bu tür icraat ve skandallarıyla kendi kendilerini bitirdiler ve şatafattan asla vaz geçmediler ödün vermediler kendi gidişlerini kendi elleriyle hazırlamış oluyorlar.

Sadece kendi bekaları uğruna gündem değiştirip ne edip edip mevcut iktidarlarını makamlarını asla kaybetmek istemiyorlar ama bilmeliler ki Siyaset tarihinde hiç bir siyasi parti demokratik kurallar dahilinde sonsuza dek iktidarda kalamamışlar kalamayacaklar da eninde sonunda tarihteki yerlerini alacaklardır.Yolcu yoluna misali.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.