banner460
banner128

Zülfü Livaneli Esenyurt'a geliyor

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, Esenyurt Belediyesi’nin kendisi için organize ettiği Saygı Gecesi’nde Esenyurtlularla bir araya gelecek. Livaneli, hayatını anlatan belgesel gösterimi ile mini bir konserin de yer alacağı etkinlikte Esenyurtlularla söyleşecek.

Esenyurt Belediyesi, ünlü sanatçı Zülfü Livaneli için 20 Mayıs Cuma günü bir 'Saygı Gecesi' düzenliyor. Belgesel gösterimi ve mini bir konserin yer alacağı etkinlikte, Zülfü Livaneli’nin sevenleriyle bir araya geleceği bir söyleşi de yapılacak. Livaneli, Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek “Dün.. Bugün.. Yarın.. Aydınlık Rıhtımın Feneri Zülfü Livaneli” başlıklı Saygı Gecesi'nin devamında, Sunay Akın’ın moderatörlüğünde söyleşi gerçekleştirecek. Saat 20.30’da başlayacak olan programda, Nebil Özgentürk’ün, Livaneli’nin hayatını anlattığı belgesel gösteriminin ardından Ferhat Livaneli ve Orkestrası da konser verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.