banner460
banner128

Yoksulluk miras olarak devrolmasın !

Ataşehir Belediyesi, Derin Yoksulluk Ağı gönüllüleri ile birlikte  ilçe içinde kayıt altına alınmamış ihtiyaç sahibi vatandaşları belirliyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi çalışma ile ilgili yaptığı bilgilendirmede,  “Herkesin karnının doyduğu, her çocuğun eşit eğitim hakkından yararlandığı, yoksulluğun miras olarak nesilden nesile devrolmadığı bir Ataşehir yaratmak için Derin Yoksulluk Ağı ile birlikte çalışmaya başladık.  

Derin Yoksulluk Ağı gönüllüsü genç sosyal hizmet çalışanları Şevval Şener, Şeyma Duman ve Selen Yüksel ile birlikte ilçemiz sınırları içinde kayıt altına alınmamış ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı belirliyoruz.

Ağın kurucularından sevgili Hacer Foggo ve bütün Derin Yoksulluk Ağı ekibine çalışmalarımıza verdikleri destek için çok teşekkür ederim.

Ataşehir’de hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek!” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.