banner128

Yılmaz: Yalan haberleri kim yaptırıyor?

Silivri eski Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Damga Gazetesi’nden Mehmet Mert’e son günlerde gündeme gelen bazı haberlerle ve gelecekte yapacaklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yılmaz; kamu binalarının tadilat işi ihalesinin rutin bir iş olduğunu,  Birgün'de yayımlanan ve ardından bir çok yayın kuruluşunda da yer alan haberlerde; Burkina Fasolu  Mahamadou Bonkoungou’nun olduğu iddia edilen çiftlikle ilgili kendisinin hiç bir jest yapmadığını, yerin de tahsisinin 2019 öncesi yapıldığını ve İlhan Karadeniz’e ait olduğunu, Karadeniz’in de bir çok CHP’linin dostuğu olduğunu belirterek, " Kim Karadeniz’in dostu ise onlara sorulmasını?" istedi.  Yılmaz ayrıca, Nişantaşı Üniversitesi’ne tahsis edilen yerin de “O binada en ufak bir ticari faaliyet yok. Silivri Belediyesi'nin ücretsiz güzel sanatlar akademisi var. Nişantaşı Üniversitesi tüm giderleri karşılıyor. Ücretsiz kurs veriyor. Tek kuruş ticari faaliyet yok. Üstelik meclis kararı ve oy birliği ile tahsis yapıldı. Yani CHP’li meclis üyeleri de kabul oyu verdi. Çünkü burada ciddi anlamda sanatsal faaliyetler ve kurslar var. Şan, nota, solfej, drama, tiyatro gibi. Üniversitede ciddi bir külfetin altında. Hadi o zaman, madem ortada üniversiteye bir kıyak var, hodri meydan yeni yönetim bu anlaşmayı feshetsin” diyerek meydan okudu.

Bundan sonra MHP’de siyaset yapmayı sürdüreciğini açıklayan Yılmaz  “Gerek yerelde gerek genelde siyaset yapmaya devam edeceğim. Silivri’nin hakkını her ortamda savunacağım, arayacağım. İstanbul’un, Türkiye’nin hakkını savunacağım. Haksızlığa, adaletsizliğe, yolsuzluğa karşı mücadelemi sürdüreceğim. Bu güzel ülkenin, adil, demokrat, temiz, dürüst siyasetçilere ihtiyacı var. Halkımız beni istediği an yanında hissedebilir. Bir telefonun ucundayım. Siyasi görüşü ne olursa olsun, doğru, dürüst, hakkaniyetli, mağdur, insanların yanında olmayı sürdüreceğim” ifadelerini kullandı.

Volkan Yılmaz’ın Damga Gazetesi’nde yer alan açıklamalarının tamamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

https://www.gazetedamga.com.tr/manset-haber/volkan-yilmaz-yalan-haberleri-kim-yaptiriyor-h170808.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.