banner460
banner128

Yılmaz: Çarpıtmayın ve emeği yok saymayın!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz bu sabah Eşref Efendi Salonu’nda 10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesiyle bölgede görev yapan medya mensupları ile bir araya geldi. Basından beklentileri ve çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, gazetecilerden, ‘Yapılan işin çarpıtılmamasını, emeğin yok sayılmamasını’ istedi.

Konuşmasının başında hayatını kaybeden gazecileri anan ve rahmet dileyen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bir kamu görevi ifa eden gazetecilerin bu görevlerini yerine getirirken, toplum vicdanının sesini olmalarını temenni etti. Gelişen teknoloji ile birlikte ortaya çıkan bilgi kirliliğine de işaret eden Başkan Yılmaz, bu konuda gazetecilerin dikkatini çekerek,  “Tarafsız, ilkeli, objektif habercilik yapmanızı bekliyorum” dedi.

Bu topraklara borcumu ödemek için çalışıyorum

Basının bel altı konulara girmeden her şeyi yazabilmesi taraftarı olduğunu belirten Volkan Yılmaz, “Herkesin farklı bir bakış açısı ve dünya görüşü olabilir; saygı duyuyorum. Seçildikten sonra parti rozetimi çıkartarak, bu topraklara olan vatan borcumu ödemek için çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Başka bir hikaye yazmaya çalışıyoruz

“Bir başkasının alın terini çalmayı, iyi bir şeyi kötü gösterme çabasına girmeyi, emeği yok saymayı doğru bulmadığını ‘  belirten Başkan Yılmaz, şöyle devam ettiB “ Silivri'de belediyecilik anlamında başka bir hikâye yazma anlayışı ile çalışıyoruz. Belediyenin her kuruşunu kutsal sayarak hareket ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Buna direnenler olabilir ama biz azimle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim göremediğimiz şeyleri yazarak kendimize çeki düzen vermemiz konusunda katkı sunuyorsunuz. Gücümüz yettiğince çocuklar ve kadınlara, bütün Silivri'ye hizmet etme noktasında mücadelemiz ilk günkü heyecanla devam edecek”

Maç nasıl başlarsa öyle gider

“Başkanlık sürecinde maçın ilk yarısının sonlarına geldiklerini ve bu süreci başarı ile götürdükleri’ değerlendirmesi yapılarak, ‘Eksiklikler daha çok maçın ikinci yarısında ortaya çıkar. Maç ta ikinci yarıda kopar genellikle. Oyuncu değişiklikleri de ikinci yarıda olur. İkinci yarıda da ilk yarıdaki başarınızı bekliyoruz’ temennisinin yapılması üzerine başkan Yılmaz,  “Ben profesyonel futbol oynadım. Maç genellikel nasıl başlarsa öyle biter. Eğer bir sakatlık olmazsa, öyle gider. İkinci yarıda da daha yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Yanıtını verdi.  “Yeniden seçilme arzusu ve seçilememe korkusu ile hareket etmiyorum. Önceki dönemlerde böyle hareket edenlerin düştüğü hataya düşmeyeceğim” diyen Yılmaz, her anlamda geçmiş dönemlerde yapılan yanlışların tekrarlanmayacağını ifade etti.

Silivri Belediye BaşkanıVolkan Yılmaz, konuşmasının son bölümünde de Silivrispor’a değindi. Yılmaz “Silivrispor'un geleceğini alt yapı ve tesisleşme atılımları ile çözüme kavuşturacağız. Silivrispor'da kişisel hesapları görme değil birlik ve beraberlik günü. Futbol Akademisi kurulmasına yönelik te bir tesis için proje hazırladık”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.