banner460
banner128

Üner: İBB 25 alıyor 2.5 veriyor

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 10 Ocak gazeteciler günü vesilesiyle gazetecileri ağırladığı yemekte, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Başkan Üner;  “icraatlarını anlatırken; farklı bakanlıklar ve TOKİ gibi kurumlarla ortak projelerden bahsettiğinin” hatırlatılarak ,  “ İBB ile  ortak bir çalışmanız oldu mu?” şeklindeki soruya; “İBB Çatalca’dan yıllık 25 milyon TL alıyor. Çatalca’ya yaptığı ise 2.5 milyon destek. Çatalca’nın bir mahallesinde eski yönetim döneminde yüzde 98’i tamamlanan mezbahanın kalan yüzde ikilik bölümünü ancak iki yılda tamamladılar. Onu da daha işletmeye açamadılar. İBB Çatalca’nın girişinde yol düzenlemesi yaptı bir de kreş açtı. Bunun yanında çifçilere tohum, gübre desteği yaptığını duyuyoruz. Ben Çatalca CHP’li meclis üyelerine söylüyorum. Ben merkezi hükümetin desteklerini Çatalca’ya getiriyorum, sizler de İBB’nin hizmetlerini getirilmesini sağlayın. Çatalcamız kazansın.” yanıtını verdi.

“Üner Mesut ama Mehmet bey niye değil?”

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner;  bir başka gazetecinin CHP İlçe Başkanı Mehmet Çoban’ın slogan haline getirdiği ‘Üner Mesut biz değiliz’ açıklamalarını hatırlatarak, ‘Bu arkadaşı neden mesut edemiyorsunuz” diye sorması üzerine , “ Mehmet bey ilçe başkanı. Doğal olarak siyaset yapacak. Eleştirecek. Ama ben hep şöyle davranıyorum. Sokakta, cenazede karşılaştığımızda hiç kimseye sırtımızı dönecek bir şey yapılsın istemem. Biz zaman zaman kendisiyle konuşuyoruz.” Şeklinde yanıt verdi.

Fırat Aykut'un ismi verilmeyecek mi?

Başkan Üner, 'Çatalca'da bir projeye eski başkanlardan  Cem Kara'nın, bir başka projeye İsmail İp'in adını verdiniz. Fırat Aykut bu işe ne der?" şeklindeki soruyu ise ya konunun dağılması üzerine yanıtlamay ıunuttu,  ya da yanıtlamak istemeyerek es geçti. 

Erhan KIZILYAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.