banner460
banner128

TOKİ TAHTAKALE'YE ÇÖKTÜ!

CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, İBB Meclisi’nden geçen Avcılar Yeşilkent Mahallesi İmar Planları ile ilgili  yaptığı bilgilendirme toplantısında;  ilçenin bir başka mahallesi olan Tahtakale’de de imar planı sorunu yaşandığını dile getirerek çarpıcı açıklamalar yaptı.

“TOKİ Tahtakele'ye çökmüş’ diyen Başkan Nas, şöyle konuştu. “  Ak Partililer onlarca yıldır neden Avcıların önünü tıkıyorlar? Tahtakale’de de Yeşilkent’teki aynı sorun var. TOKİ Ispartakule gibi Tahtakale’ye de çökmüş. Çevre Bakanlığı bu mahallenin planını uhdesine almış. Çevre Bakanlığı  neden plan için mahallenin önünü açmaz. Ya plan yapsınlar ya da bıraksınlar İBB yapsın.”

Başkan Nas bir soru üzerine, Tahtakale’de şu an 60 bin dolayında vatandaşın yaşadığını da belirterek, ‘İsterse çok az kişi yaşasın. İmarsız plansız bir yerleşim mi olur?’ diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.