banner460
banner128

Süreci siyallaştırmak vatana ihanettir?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  ‘Corona ile mücadelede süreci siyallaştıracak girişimlerin vatana ihanet gibi çok ağır bir suç olduğunu’ifade etti.

Gazeteci Ayşenur Arslan tarafından  hazırlanarak Halk TV’de canlı yayınlanan Medya Mahallesi programına konuk olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hafta sonu Pazar günü İETT  otobüsü ve bir metrobüs durağında kalabalık şekilde araçlara binip, bunları fotoğraflarınıp İBB’yi suçlayan şekilde sosyal medyada yayınlanmasının ‘Kurgulanmış bir tuzak olduğunu’  söyledi.

İmamoğlu şöyle konuştu:

Bir tuzak kurarak, bir kişiyi, kurumu, partiyi küçük düşürmek için bir şey yapmak.

Sabah 06.00 da  birdenbire bir durakta 71 kişi biniyor. Otübüs şoföre itiraz ediyor. Ama yok biniyorlar. Sonra fotoğraf çek. Yayınla..
Emniyetin kamera görüntüsü pat diye bir gazeteye servis edilmesini araştıracağım.. Biz istesek iki gün içinde zor alırız. O gazete nasıl almış.?

Vali bey aradı. Nedir bu diye sordu?

Biz de durumu araştırdık. 

Boğazköy-Bakırköy hattında şoför engel olmaya çalışıyor. Ama kalabalık şekilde biniyorlar.   Sonra fotoğraf çekmeler. Bağrışmalar, tepkiler.

Bu süreçte süreci siyasallaştırmak vatana ihanet gibi çok ağır bir suçtur.

Biz tedbirler düşüneceğiz. Çöözümler bulacağız.  Ama biz trollerle uğraşıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.