banner460
banner128

Orakçı: Tüm kötülüklerin panzehiri eğitimdir

Aras Marmara Eğitim Vakfı  (AREV)  Başkanı Vehbi Orakçı  vakıf ve vakıf bünyesinde faaliyet gösteren AREV Okulları mensuplarına yönelik olarak ramazan nedeniyle bir iftar verdi.

AREV Okulları’nda verilen iftara;  Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dilaver Sargın, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Bakırcı ve eğiim camiası mensupları katıldı.

Yemekte konuşan AREV Başkanı Vehbi Orakçı,  Ramazan ayının güzelliklerine ikkat çekerken, her türlü kötülüğün panzehirinin de eğitim olduğuna dikkat çekti.  Orakçı; ülkede insanları birbirine düşüren her türlü fitnenin, fesadın cehalet ortamında boy vereceğini savunarak, kendilerinin cehaletin yenilmesi için ülke çocuklarına modern bir eğitim ortamı sunmaya çalıştıklarını ifade etti.  Orakçı, öğrenci yurt binasının da çok yakında tamamlanacağını, eğitime katkılarının devam edeceğini de bildirerek katılımcılara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.