banner460
banner128

Memleket Partisi Esenyurt Teşkilatı'ndan Kemal Kılıçdaroğlu kararı

Memleket Partisi Esenyurt İlçe Başkanı düzenlenen bir toplantıyla partili arkadaşları ile Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı. Esenyurt Boy Dügün Salonu’nda toplanan toplantıya DSP’lilerin yanı sıra; CHP İstanbuly İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ve yoğun bir kalabalık katıldı. 

Burda montaj yok!

Memleket Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Tanju Karukuş yaptığı kısa konuşmada.’28 Mayıs seimlerinde millet ititfakı adayı olan Kılçdaroğlu’nu destekleme kararı almış bulunuyoruz. Birlikte başaracağız. ‘ diyerek kararlarını açıkladı.  

CHP Esenyurt İlçe Bakanı Hüseyin Ergin ise yaptığı konuşmada, “ Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaüroğlu ‘nun cumhurbaşkanı olacağı 28 Mayıs arfisende bir araya geldik.  Burda yaşananların hiç bir montaj değildir. Halka yalan yanlış broşürler dağıtmayız. Halka yalan söylemeyiz. Tanju başkanımıza deşekkür ediyorum. Geliyor gelmekte olan’

Oturma değil ayağa kalkma zamanı

Esenyurt Beldeiye Başkanı  Kemal Deniz Bozkurt ise toplantıda yaptığı konuşmada memleket partililerinin kararını çok değerli bulduğunu ifade ederek, ‘ şunları söyledi. ‘ Bu toplantı Esenyurt için memleket için önemli bir an. Memleket Partisi ilçe başkanı kendi partisinde kalarak, partisine bir şey demeyerek, çocuklarının geleceğini düşünerek, ülkesinin geleceğini düşünerek bir eylem içinde. Çok değerli bir. Oturma zamanı değil. Ayağa kalkma. Cesaretle şeytanla politikalarına, yanlışlara karşı  bir arada durma zamadır. Bu nedenle Tanju başkanıma ve yönetim kuruluna, parti üyelerine çok teşekkür ediyorum. Cumhurbkanımız ülkemizin umudur, birlikte yaşama umududur. Umudumuzu büyütelim. İnancımız güçlensin. “ dedi.

Kişiler değil anlayış seçimi 

CHP İstanbul İl başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu ise yaptığı konuşmada, “28 Mayıs’ta kişiler arasında değil, iki farklı anlayış arasında bir seçim olacağını’ söyleyerek özetle şöyle konuştu.

“ 28 Mayıs’ta Terör  örgütleriyle işbirliği yapanların karşısında, bilgiyle akıla adaletle, bilgiyle birikimle yönetecekler arasında seçim yapacağız.  Vatanını özde sevenlerle, vatanı işine geldiği zaman parsel parsel satanlar arasında seçim yapacağız.  Kız çocukları için ne zaman uygun olursa evlenebilir diyenler ile 18 yaşına kadar herkes çocuktur diyenler arasında seçim yapacağız. Bu ülkenin devletin kaynaklarını soyanlarla, bu ülkenin vatandaşın kkuruşunu heba etmeyecekler aasında bir seçim yapacağız. Böylesi bir günde mesele memleketse gerisi teferruattır diyerek bize güç veren, Esenyurt Memleket Partisi yöneticilerine, üyelerine, ilçe başkanı şahsında teşekkür ediyorum.

Bu sadece kişilerin arasında seçim değil, bir anlayış seçimi olacak. Bugünümüz ama daha önemlisi yarınımız için oyumuzu kullanacağız.

Bu topraklar özgür bir şekilde yaşamamız gereken belki de son seçim olacak. 14 Mayıs’ta sandığa gitmemiş,  ya da sandığa gitmiş ama bize oy vermemiş insanlarla bir araya gelerek onları ikna etmeye çalışmamız gerekiyor. Bu vatandaşlık görevimiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.