banner460
banner128

Kılıçdaroğlu Akşener’in evinde

CHP Genel Başkanı  Kemal Kııçdaroğlu bugün  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i  evinde ziyaret ederek bayramını kutladı. Ziyarete İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İyi Parti İstanbul İl Başkanı Bugra Kavuncu da katıldı.

Akşener: Allah nice bayramlaşmayı nasip etsin

Akşener ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda,  “Nazik bayram ziyaretleri için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Ekrem İmamoğlu, Sayın Canan Kaftancıoğlu ve Buğra Kavuncu Başkanıma çok teşekkür ederim.
Allah daha nice bayramlara erişmeyi nasip etsin.” Dedi.

İmamoğlu: Bayram şehrimize ülkemize mutluluk getirsin

İmamoğlu’da ziyaretle ilgili bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu’nun paylaşımı da şöyle: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i ziyaret ederek bayramlaştık. Bayramın hem şehrimize hem de ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi ortak temennimiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.