banner460
banner128

Kaftancıoğlu: Çetelerle –mafyalarla işbirliği yapanlar vatandaşın sorununu çözemez

 CHP istanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, ‘Çetelerlerle, mafyalarla işbirliği yapanlar vatandaşın sorununu çözemez. Sorunların çözümü için bir an evvel seçim olmalı ve vatandaş bunları evlerine göndermeli’ dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu Silivri’de; bir dizi ziyaret yaparak vatandaşın sorunlarını dinledi.

Dr. Kaftancıoğlu hafta içi Silivri ilçesini ziyaret etti. Ziyaretine CHP İlçe binasını ziyaret ederek başlayan Kaftancıoğlu, burda partililere seslendi. Ziyaretin ardından Silivri Demokrasi Platformu üyeleriyle buluşan Dr. Kaftancıoğlu burada yaptığı konuşmada, bir an önce seçime gidilmesini isteyerek, “ Vatandaşın dertlerinin çözümü için bir an önce seçim olmalı. Çetelerle –mafyalarla işbirliği yapanlar, etrafındaki bir kaç kişiyi zengin etme dışında düşüncesi olmayanlar vatandaş tarafından evlerine gönderilmelidir. CHP, ittifak ortağı ve dostalarımızla kuracağımız iktidar çok yakında gelecektir’ dedi.

Kötülük hiç bu kadar yaygın olmadı

Kötülüğün bu kadar yaygın olduğu ve topluma bu kadar zarar veren bir iktidarın hatırlanmadığını savunan Dr. Kaftancıoğlu şöyle konuştu.  ‘Siyasi parti aidiyatlarımız yanında; örgütlü olduğumuz tüm yapılarda, sivil toplum örgütlerinde,  meslek örgütlerinde; ayrıca hiç bir aidiyatı olmayan; ahlaklı, namuslu, ilkeli, kararlı insanlarla  bir araya geleceğiz. 84 milyon insan için hepimizin üzerine büyük sorumluluklar düşüyor’

Kaftancıoğlu tarlalara indi

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu daha sonra  tarım ve süt işletmeleri ile hayvan beslenen ahırları ziyaret etti, domates ve karpuz bahçelerini gezdi.   Köylülerle sohbet eden ve sorunları hakkında bilgi alan Kaftancıoğlu,  Şehit Onbaşı Olcay Özcan'ın ailesine ve vefat eden  Salih Kenar‘ın ailesine taziyede bulundu. 

Kaftancıoğlu’na ziyarette; İlçe Başkanı Berker Esen, geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İBB Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu ve bazı il yöneticileri de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.