banner460
banner128

İYGAD’tan Volkan Yılmaz’a kınama

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği,  üyeleri Kadir Koç’u tehdit ettiği gerekçesiyle   Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı kınadı.

Dernek Başkanı Murat Abdullahoğlu, kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;  üyeleri Kadir Koç’un kendisini arayarak, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından tehdit ediildiğini bildirdiğini açıkladı.  Abdullahoğlu bu nedenle Yılmaz’ı dernek olarak kınadıklarını bildirdi.  Derneğin açıklaması şöyle:

“İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Yönetim kurulu olarak aşağıdaki açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Silivri'de gazetecilik yapan ve Derneğimizin üyesi olan Kadir Koç bugün Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından tehdit edildiğini derneğimize beyan etmiştir.

Bizler Gazeteciler olarak birer kamu görevi yapan insanlarız ve bu görevide layıkıyla yerine getirme gayretindeyiz.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nezdinde Gazetecilere yapılan bu tür eylemleri kınadığımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz.

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Yönetim kurulu adına                                                                 

Başkan Murat Abdullahoğlu

Başkan Vekili Nurettin Girgin

Başkan yardımcısı Nebiha Bacıoğlu

Genel Sekreter Hanifi Çelik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.