banner460
banner128

İmamoğlu ve Yılmaz Silivri  Cemevi'nde

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Silivri Cemevini ziyaret etti. Günboyu Silivri’de bir dizi ziyaretlerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaatı süren Silivri Cemevi’ni de ziyaret etti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız  ile birlikte Silivri Cemevi inşaatını gezen Başkan İmamoğlu, burada Hacıbektaşı Veli Silivri Cemevi Başkanı Süheyl Kırkıcı’dan cemevi inşaatıyla ilgili bilgi aldı.  Başkan İmamoğlu, kendilerini bu gibi inanç kurumlarına karşı hassas bir yaklaşımları olduğunu karşılaşılan sorunların çözülmesinin kendileri için çok önemli olduğunu bildirdi.

Cemevi Başkanı Süheyl Kırkıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek , Başkan Ekrem İmamoğlu ile Başkan Volkan Yılmaz’a teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.