banner460
banner128

İMAMOĞLU ÇATALCA'DA

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Ortak masa’ çalışması kapsamında İstanbul’un ilçelerinde yürüttüğü çalışma kapsamında bugün Çatalca Belediyesi’ni ziyaret etti.  Belediye gelişte;  Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, CHP İlçe Başkanı Halil Gök,  Çatalca İyi Parti İlçe Başkanı Niyazi Uyar, Belediye Başkan Yardımcıları, İBB Çatalca meclis üyeleri ve belediye bürokratları tarafından karşılanan Başkan İmamoğlu,  ‘Çatalca gibi ilçelerimizde yapacağımız olumlu işler  İstanbul’un geleceğini koruyacaktır’ dedi.

Başkan Mesut Üner, İBB Başkanı İmamoğlu’nu Çatalca’da görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederken,  “ Çatalca çok büyük bir alan.  Bu alanda halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz.  İlçemize hoş geldiniz’ dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da,  ziyaretin başlangıcında yaptığı açıklamada, “Çatalca da herkesin bizi karşılaması , Çtaalcanın hoşgörüsünü gösteriyor. Hep birlikte olmak, çatalca içinbir konu. Umarım böyle devam eder. Bütün ilçleeri geziyoruz. Çatalca’da yarım gün çalışsakta özel ilgi göstereceğimiz bir ilçe. Bu benzeri yerlerde yapacağımız olumlu işler İstanbul’un geleceğini koruyacakır.  Başkanımızla bunları münazara edeceğiz. İBB’den beklentilerini dinleyeceğiz. İstanbul’un her ilçesini böyle kabul ediyoruz. Onların önerileriyle önümümzdeki süreci yürütmek istiyoruz. Çokta iyi gidiyor. Çatalca belediye başkanımıza, siyasi parti temsilcilerine , meclis üyelerine, bürokratlara çok çok teşekkür ediyorum. “

Ziyaretin anısına Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na  ‘Buğday başağı’ tablo, ve bir sepet dolusu süt ürenlerinden oluşan hediye verildi.

Ziyarete İmamoğlu’nun yanı sıra başta Genel Sekreter Yavuz Erkut olmak üzere İBB’nin bazı üst düzey yöneticileri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.