banner460
banner128

İBB’de  Kıdık’ın ‘Büfe’ tartışması

İyi Parti İBB Meclis üyesi Ali Kıdık'ın, çalışanı üzerine şirket kurup işlek noktalara büfeler kurmayı planladığı öne sürüldü.

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’in açıklamalarına göre, Güngören Abdurrahman Nazif Gürman Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Merter Metro istasyonu ve otobüs durağının yanında bir büfe kuruldu.

Güngören Belediyesi zabıta ekipleri encümen kararı olmadığı ve herhangi bir izin belgesi ibraz edilmediği gerekçesiyle büfeyi kaldırmak istedi.

İBB tarafından büfenin başında beklemek için görevlendirilen zabıta ekipleri ile büfeyi kaldırmak için gelen Güngören Belediyesi zabıta ekipleri karşı karşıya geldi.

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, İBB Meclisi'nde yaptığı konuşmada, "Bu şirketin sahibi Fatih Akdeniz. Fatih Akdeniz, şirketinin adresini Halkalı'de kurmuş. Aynı zamanda AK Medya'nın adresi de bu adresle birebir aynı. Aynı plazada demiyorum, numarasına kadar aynı. Peki bu şirketin sahibi kim? AK Medya'nın sahibi İYİ Parti İBB Meclis üyesi Ali Kıdık. Fatih Akdeniz, AK Medya'ya ait olan airporthaber'de de yazarlık yapıyor.  Buradan sesleniyorum, eğer siz peşkeşi arıyorsanız işte bakacağınız yer burasıdır" dedi.

İmamoğlu. Derhal inceleteceğim

Başkan Bünyamin Demir’in bu iddiaları üzerine konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iddianın çok önemli olduğunu ve konuyu derhal inceleteceğıini açıkladı. İmamoğlu, ‘Ben ilçe belediyeleri ile yaptığım toplantılarda dile getirdim. Bütün başkanlara söyledim. Beni arayabilirsiniz dedim. Böyle bir konu varsa keşke beni derhal arayıp bilgilendirseydiniz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.