banner460
banner128

Gündüz'den Demir'e destek

 Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube Başkanı Özgün Deniz Gündüz,   Genel Başkan Doğan Demir'in Ahmet Davutoğlu'nun parsinin kurucularkurulu listesinde yer almasına destek verdi.

Ahmet Davutoğlu’nun kurucular kurulu listesinde yer alan Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir’in kararını vermeden önce dernek yönetimiyle istişarede bulunduğu, derneklerin yöneticilerinin görüşlerini aldığı öğrenildi.  Bu konuda bilgisine başvurduğunuz Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube Başkanı Özgün Deniz Gündüz,  ‘ Kendisine destek verenler de oldu. Doğal olarak bu duruma karşı çıkanlar da.. Ben şahsen kendisinin kararına saygı duyuyorum. Alevilerin sorunlarının farklı platformlarda dile getirilmesine,  alevilerin farklı platformlarda yer almasına ben olumlu bakarım. Siyaset amaç değil araçtır demiyormuyuz.  Ben Doğan Demir başkanımızın bu konuda yanındayım. ‘ dedi.

Gündüz, ‘Doğan Demir’in  genel başkanlıktan ayrılıp ayrılmayacağına’ ilişkin sorumuzu ise, ‘Şu anda kendisi genel başkan. Bu konuda ne karar alır bilmiyorum. “ diye yanıt verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.