banner460
banner128

Gündem yaratan bir başka fotoğraf

Türkiye Nagehan Alçı’nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aracındaki fotoğrafını tartışa dursun, bir başka fotoğrafta başka açıdan Büyükçekmece ve Çatalca’da gündemde öne çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çatalca Belediye Başkanlığına yaptığı ziyarette çekilen fotoğrafların birinde Büyükçekmece’den dikkat çeken bir isim de yer aldı. Recep Erol. Fotoğrafın kamuya yansınmasıyla birlikte de Büyükçekmece ve Çatalca kamoyunda yantı buldu.

Recep Erol, Ak Parti’nin son 20 yıllık iktidarında; Büyükçekmece’de ilçe başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve grup başkanlığı , Ziraaat Odası yapmış bir isim. Ve Erol’un isme her yerel seçim öncesi ‘AK Parti’nin belediye başkan aday adayları” arasında yer almış ancak adaylığı bir türlü gerçekleşmemiş bir isim.

Fotoğrafla birlikte ‘Recep Erol’un 2024’te Büyükçekmece’de bu kez aday olup olmayacağı’ yeniden tartışılmaya başlandı. Büyükçekmece’den ilçe başkanı, ibb meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri dururken şu anda hiç bir siyasi görevi ve titri bulunmayan Recep Erol’un Erdoğan yanında,  Başkan Mesut Üner ile Erdoğan arasında fotoğraf vermesi ‘Adaylık için önemli bir ipucu’ olarak değerlendirilmeye başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.