banner460
banner128

Gökbulak'tan  100. yıl mesajı

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak,  TBMM’nin 100. Yılı nedeniyle yayımladığı mesajda, yüreklerde yaşanan coşkunun bu yıl covid virüsü nedeniyel sosyal medyada paylaşılarak yaşatılacağını belirtti.  Gökbulak’ın konuyla ilgili paylaşımı şöyle:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Önderliğinde Milli Kurtuluş Savaşı'nı vererek Ülkemizin yeniden varoluşunu sağlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100.yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu olsun.

Covit-19 salgını nedeniyele içeride de olsak yüreğimizde yaşattığımız bu coşkuyu evimizin camlarında , sosyal medya üzerinden paylaşarak yaşacağız.

Ülkemizin Kurtuluş Savaşı'nı gerçekleştirmiş Gazi Meclisimiz ve Onu kurarak Egemenliğin kayıtsız şartsız Milletin olduğunu hem Saltanatı kaldırarak hem de Ulusal Kurtuluş Savaşı'na Önderlik ederek ıspatlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını Rahmet , şükran ve Saygı ile Anıyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Hüseyin Remzi Gökbulak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.